Hirdetés

Mushroom Madness - Azoknak, akik védik a gombákat

|

A TV reklámokban mindig csak pusztítják a gombákat - bár azok bőrgombák és hasonlóak. Itt most meg kell védeni gombákat.

Hirdetés

Tény, hogy ezek erdei változatok, némelyik nagyon is finom, így aztán jogosan tartanak igényt a védelemre a sünik, medvék és madarak elől.

Arzenálunk légycsapóból, bombákból, csapdákból és puskákból áll, ezek kombinációival és egyéb extrákkal (illetve képességeink fejlesztésével) érhetjük el, hogy egyre jobb gombavédők legyünk. Ha nem akciójáték lenne, azt is mondhatnám, hogy olyan, mint a Plants vs. Zombies, de így csak annyit mondhatok, hogy totál más :) Ez most remélem jól összezavart mindenkit, de ez a jópofa kis játék egy próbát mindenképp megér. 

Aki ki szeretné próbálni a játékot a lent látható képre kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)