Hirdetés

Mutáns teknőcök támadnak ősszel a Wii játékosokra

|

TMNT: Smash Up megnevezéssel exkluzív Wii produktumról érkezett hivatalos Ubisoft bejelentés.

Hirdetés

Ősszel eredeti koncepción nyugvó Teenage Mutant Ninja Turtles alkotás érkezik Wii konzolokra, jelentették az Ubiosft médiaügyeletesei. Az újszerű koncepció alatt értjük azt, hogy semmiféle eddig megjelent filmre, képregényre vagy televíziós szériára nem támaszkodik, teljesen új történettel és beállítással rendelkezik. TMNT: Smash Up néven került fel a boltok polcira éppen a katonás teknősök huszonötödik évfordulóján. Fejlesztését a Super Smash Bros. Brawl-t jegyző Game Arts vállalta magára és kizárólag Wii rendszereken lesz elérhető. A jövő hónapban megjelenő Nintendo Power magazin hasábjain részletes TMNT: Smash Up információk kapnak helyet, addig kénytelenek vagyunk beérni az Ubisoft által leközölt minimális hírekkel.

tmnt.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)