Hirdetés

Mutant Football League - meglepően nagy az igény rá

|

Kevesen bíztak abban, hogy a másodszorra próbálkozó koncepció megfogja a népeket. Ezek szerint mind tévedtek.

Hirdetés

A Mutant Football League 2013-ban már egyszer megpróbált betörni egy Kickstarterrel, de akkor még a mobil platformokat helyezték fókuszba, ami nem nyitotta meg a nép pénztárcáját. Most sikerült.

Ezúttal a PC-re, az Xbox One-ra és a PS4-re ígérték a programot. Hat nappal később meg is lett a szükséges 60 000 dollár, sőt már 75 000-nél tartanak. Ezzel már az első 5 stretch goal határát is sikerült elérni.

A játék nagy általánosságban 75%-ig kész van, az online multi 65%-on áll. A befolyt pénzt arra költik, hogy befejezzék az egészet, és megcsinálják azokat az extrákat, amiket a stretch listán beígértek.

A fejlesztők célja, hogy még idén kiadják a Mutant Football League PC-s verzióját, amit 2018-ban a konzolos változatok követnek majd.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)