Hirdetés

Mutant Year Zero: Road to Eden - trailerrel hangolódunk a megjelenésre

|

Megérkezett a Funcom különleges játéka, de mielőtt elindítanátok, még nézzétek meg a legutolsó előzetest, hangulatos lett.

Hirdetés

A Funcom mindent megtett annak érdekében, hogy megismertesse velünk a Mutant Year Zero: Road to Edent, hiszen a fejlesztők meséltek a játékmenetről, a gamescomon kipróbálható volt a játék és már a gépigényét is ismerjük, így nem maradt más hátra, mint a megjelenés. 

Hirdetés

Mától ugyanis beszerezhetővé vált a The Bearded Ladies különleges taktikai játéka, amelynek alapját egy népszerű finn asztali szerepjáték adja, azonban a jövőben játszódó sztori vegyíti az XCOM játékok harcrendszerét a fejlesztők Hitmanben szerzett tapasztalataival, az egészet pedig megfűszerezi mutáns állatokkal. Talán így leírva nem jön át, hogy pontosan mi a Mutant Year Zero koncepciója és hogyan működik a gyakorlatban, de éppen ezért érkezett a launch trailer, hogy meghozza a kedvet ehhez az őrült recepthez: 

A Mutant Year Zero: Road to Eden már elréhető PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)