Hirdetés

Mutant Year Zero: Road to Eden - késik a kiegészítő és a switches változat is

|

Megtudtunk néhány dolgot a Seed of Evil nevű csomagról.

Hirdetés

A közelmúlt egyik nagy indie meglepetése volt az XCOM-szerű Mutant Year Zero: Road to Eden, mely olyan sikeres lett, hogy a fejlesztők egy kiegésztőt is összeraknak hozzá.

Hirdetés

A Seed of Evil a korábbi tervekhez egy hónappal később, július 30-án jelenik meg, a switches változattal és a többi dobozos kiadással egyidőben. A története szerint a világot egy misztikus gyökér fonja át, ami mind ellenfeleink, mind korábbi bajtársaink elméjét irányítja. Új területeket járhatunk be, új ellenféltípusokkal küzdhetünk meg, új fejlesztéseket aktiválhatunk, és egy új irányítható karaktert kapunk, Big Khant, a rénszarvasembert, aki nagyobb csoportok ellen hatásos.

Nektek hogy tetszett az alapjáték?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)