Hirdetés

Mutatós Mortal Kombat 1 szobor és Jean-Claude Van Damme skin is jár azoknak, akik többet fizetnek

|

A NetherRealm a franchise születésének történetéig nyúlt vissza a Mortal Kombat 1 drágább kiadásainak egyik extrájával.

Hirdetés

Tegnap a verekedős játékok és a nevetségesen túltolt vérengzés rajongói egyaránt ünnepelhettek: a NetherRealm végre bejelentette a Mortal Kombat 1-et. A franchise egy új időszámításba kezd a mostani epizóddal, ami miatt a fejlesztők vissza is nyúltak a széria kezdetéig.

Ahogy mostanság a legtöbb AAA-kategóriás játék, a Mortal Kombat 1 is három különböző kiadásban lesz elérhető, ezekről nemrég le is rántotta a leplet a stúdió. Mindegyikben lesz több-kevesebb extra, köztük egy Jean-Claude Van Damme skinnel, ami egyáltalán nem véletlenül kerül bele a játékba.

Hirdetés

A színész Mortal Kombat-os kapcsolata egészen 1991-ig nyúl vissza, mikor a Midway még egy Véres játék (Bloodsport) adaptáción dolgozott. Az 1988-as mozinak ugyebár Van Damme volt a főszereplője, de mikor a filmjogokkal kapcsolatos tárgyalások besültek, a fejlesztők gyorsan váltottak a Mortal Kombatra, és Van Damme karakteréből végül megalkottak egy fiktív szereplőt, Johnny Cage-et.

A Van Damme skin tehát egy elég mély utalás, de azoknak is jut majd extra, akik ezt nem értékelik. A Mortal Kombat 1 különböző csomagjai a következőket tartalmazzák:

  • Mortal Kombat 1 alapkiszerelés - Megvásárolható lesz fizikai és digitális formában 70 dolláros áron, PS5-re, Xbox Series X/S-re, Nintendo Switchre és PC-re a Steamen és Epic Games Store-on keresztül. Az előrendelésért Shang Tsung játszható karakter jár majd és a PS5 és Xbox Series verzió tulajdonosai béta hozzáférést is kapnak.
  • Mortal Kombat 1 Premium Edition - A 110 dolláros kiszerelésben benne lesz a Kombat Pack 1, ami garantálja a hozzáférést az első szezonos (6 harcos és 5 kameo harcos) extra karakterekhez. Ezen felül a vásárlók már szeptember 14-től játszhatják majd a játékot, kapnak extra 1250 Dragon Krystalt (játékbeli valutát) és a Johnny Cage Jean-Claude Van Damme skint.
  • Mortal Kombat 1 Kollector's Edition - Ez a kiadás csak dobozos formában vásárolható meg 250 dollárért, csak PS5-re és Xbox Series konzolokra lesz elérhető, és a Premium Edition extrái mellett egy 40 centis Liu Kang szobrot is tartalmaz, három extra nyomtatott rajzkártya, egy fémdoboz és extra 1450 Dragon Krystal valuta mellett.

A Mortal Kombat 1 2023. szeptember 19-én érkezik PC-re, PlayStation 5-re, Xbox Series X/S-re és Nintendo Switchre. Ti melyik verziót fogjátok behúzni?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)