Hirdetés

Mutatunk 11 percet a Silent Hill 2 remake fejlesztőinek Unreal Engine 5-ös horrorjából

|

Tulajdonképpen az előző konzolgenerációt kihagyó Layers of Fear is egy remake.

Hirdetés

Kellett hozzá pár év, valamint hogy játékról-játékra egyre magabiztosabbá és ambiciózusabbá váljon, de mostanra a pszichológiai horrorok elismert fejlesztőjeként tartjuk számon a lengyel Bloober Teamet. A stúdió pályafutása legnagyobb kihívása előtt áll, ugyanis a Konami megbízásából friss vért pumpál a legendás Silent Hill 2-be egy modern remake formájában, amely PC-re és PlayStation 5-re fog megjelenni egyelőre ismeretlen időpontban.

Ezzel párhuzamosan pedig egy másik, kisebb lélegzetű projekt is bontogatja szárnyait, mi több, hamarosan készen áll arra, hogy kirepüljön a fészekből. A tervek szerint már idén júniusban elrajtol PC-n, PS5-ön és Xbox Series X|S konzolokon a korábban Layers of Fears címen futott Layers of Fear.

Hirdetés

Az Anshar Studios bevonásával készülő remake egyetlen összefüggő alkotássá gyúrja a 2016-os Layers of Feart, annak három évvel később debütált folytatását, de a DLC-k sem maradnak ki. A festő és a színész történetét kiegészíti egy harmadik szereplőjével, az íróéval, miközben a játékmenetet olyan új mechanikákkal dobja fel, mint a megelevenedő félelmek leküzdésére is alkalmas lámpás használata.

4K felbontás, HDR-támogatás és ray tracing teszi teljessé az Unreal Engine 5 segítségével megvalósított, nem mindennapi audiovizuális élményt, minek hála minden korábbinál jobban érvényesülnek a Bloober jellegzetes, a nyugalom megzavarására is alkalmas trükkjei.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)