Hirdetés

MW2 Stimulus Package vs. BC2 VIP Map Pack 2

|

Mindkét pakk ma érkezik, az egyik drága, a másik ingyenes, és kevesebbet ad, mégis érdemes összehasonlítani.

Hirdetés

A múlt héten tényleg fárasztóan sok hír érkezett a Modern Warfare 2 Stimulus Package DLC kapcsán, és a kommentjeitekből is kitűnt, hogy nincs nagy lelkesedés a tizenöt dolláros csomagért. A pakk megérkezett, elmondjuk a tudnivalókat, és összevetjük a Bad Company 2-hez "egészen véletlenül", szintén ma érkező ingyenes VIP Map Pack 2-vel. Pofátlanság összevetni a drágát az ingyenessel? Döntsétek el...

Mint ismeretes, a Stimulus Package öt pályát tartalmaz, melyekből kettő a Modern Warfare 1-ből származik, és mindezt a mai naptól 1200 MS pontért tölthetik le, egyelőre csak az Xbox-osok. Újdonság, hogy a beígért XP duplázós hétvégét előbbre rakták, így már a mai naptól indul, és értelemszerűen hét lesz a hétvégéből... Minden játékos kap egy ingyenes patch-et, ami tartogat néhány javítást, és a One Man Army fícsört, ezen kívül előkészíti a terepet a DLC-nek (enélkül nem megy?). A Microsoft annyira örül a pakknak, hogy rögtön készített egy Xbox Super Elite 360 bundle-t, ami egy MW2 címkés konzolt, két wireless kontrollert, 250 gigás merevlemezt, és a játék egy példányát rejti.

A Bad Company 2 csomagja ingyenes azon PS3 vagy Xbox 360 tulajok számára, akik újonnan vásárolták a játékot, és a VIP kóddal juthatnak hozzá, aki viszont használt példánnyal rendelkezik, az tizenöt dollárt fizethet a VIP státuszért (Project Ten Dollar). A PC-sek esetében nincs megkötés, mindenkinek ingyenes lesz. A Map Pack, nevével ellentétben nem rejteget új pályákat, csupán új játékmódokat nyit meg két pályán: az Arica Harbor-ben a Conquest, a Laguna Presa-ban pedig a Rush módot.

Nyakatekert az összehasonlítás, de az ár/érték arány, és az eltérő, de mindkét esetben zavaros DLC stratégiák ütköztetése megér egy misét. A Bad Company 2 pakkja kapott egy kis trailer-t is. Csekk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)