Hirdetés

MX vs. ATV 2017 - jön az Official Track Edition

|

Az MX vs. ATV Supercross Encore különleges kiadásával indítjuk az újévet, amely magába foglalja a 2017-es Supercross szezont, vagyis ezúttal a motokrossz lesz a pótszilveszter.

Hirdetés

A Rainbow Studios és a THQ Nordic bejelentette, hogy a 2017-es évet az ő motokrossz-játékukkal kezdjük el, ugyanis jön az MTX VS ATV Supercross Encore - 2017 Official Track Edition, amely a sport szerelmeseinek a legaktuálisabb tartalmakat kínálja. 

Miután a Nordic Games megszerezte az MX vs. ATV franchise-t, a szériával foglalkozó Rainbow Studios a támogatásukkal kiadott egy felfrissített verziót a Supercross alcímű epizódból PC-re és jelenlegi generációs konzolokra. Azoknak sem kell aggódniuk, akik a 2017-es Supercross szezon legfrissebb tartalmait is át szeretnék élni a játékmenet során, ugyanis jön a 2017 Official Track Edition, amely az alapjátékba foglaltakon felül 16 vadonatúj pályát és versenyt tartogat (kivéve a Daytonát). A fenti trailerből kiderül, mit tud a csomag. 

Azoknak, akik már rendelkeznek egy MX vs. ATV Supercross Encore példánnyal, kevesebbe kerül a 2017 Official Track Edition DLC, amely minden héten ad egy új pályát. A különleges kiadás megjelenési dátuma 2017. január 4, ekkor várhatjuk PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)