Hirdetés

MX vs. ATV All Out - márciusban újra motorra pattanunk

|

A THQ Nordic nem csak szerepjátékokkal foglalkozik, egy motoros franchise folytatásával is jelentkezik idén.

Hirdetés

A Nordic vásárolta fel a csődbe ment THQ-tól az MX vs. ATV sorozatot is, viszont ennek eddig nem nagyon örülhettünk: a legutóbbi rész, a Supercross gyatra lett, és a frissített változat, a Supercross Encore sem javított sokat rajta.

Hirdetés

Itt a lehetőség a hiba helyrehozására. Március 27-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra az MX vs. ATV All Out, melyben egy hatalmas, nyitott világban mutathatjuk meg, milyen ügyesen bánunk a quadokkal, a crossmotorokkal és az UTV-kkel. Legalább ötféle játékmódban versenyezhetünk a kampány során, fejleszthetjük járműveinket és felöltöztethetjük motorosunkat. 16-fős online és 2-fős osztott képernyős mód is bekerül. Nézzétek meg az alábbi trailert is.

Egynek talán jó lesz, de ne tegyétek magasra az elvárásokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)