Hirdetés

MXGP 3 bejelentés - ismét motokrosszozni indulunk

|

A motoros játékokra szakosodott Milestone harmadszorra is elkészíti a motokrossz VB hivatalos játékát, ezúttal az Unreal Engine 4 segítségével.

Hirdetés

A ralis kitérő mellett tovább ontja magából a motoros játékokat az olasz Milestone, így nemrég bejelentették egy újabb sorozatuk folytatását is. Már tavasszal meg is érkezik PC-re az MXGP 3, ami néhány érdekes feature-t is ígér.

A készítők ezúttal az Unreal Engine 4-et használták, aminek segítségével állításuk szerint dinamikusan változó időjárási körülmények kerülnek majd a játékba, ami még a látási viszonyokat is befolyásolja majd. Emellett az MXGP 3-ban a pálya talaja is deformálódhat a verseny folyamán, ami szintén izgalmasnak tűnik, ha sikerül jól kivitelezni. Szokás szerint az MXGP és az MX2 aktuális pilótanévsora és pályái tűnnek majd fel a játékban, bár ez tavaly sem mentette meg a játékot a középszerűségtől, úgyhogy idén jobb, ha belehúznak a készítők. Hogy a látványt illetően mire jutottak, arról az alábbi galériából tájékozódhattok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)