Hirdetés

MXGP PRO - új motorversenyt készítenek a MotoGP alkotói

|

Új játékkal bővül az MXGP széria, ráadásul hónapokon belül megkapjuk.

Hirdetés

Bár az MXGP2-t jobb lenne elfelejteni, a harmadik rész esetében a fejlesztők tanultak a hibáikból és egy összerakottabb résszel ajándékozta meg a motokrossz műfaj kedvelőit, így joggal remélhetjük, hogy folytatják a fejlődést. 

Hirdetés

A Square Enix ugyanis bejelentette, hogy jön a sorozat következő része, az MXGP PRO, amely a 2014-es MXGP The Official Motocross Video Game folytatása lesz a Milestone fejlesztésében. A készítők a felhasználók visszajelzései alapján alakították az új címet, ráadásul ebben a részben mutatkozik be egy vadonatúj funkciójuk, a "mechanikus megközelítés", amelynek keretében a játékosok a motorjuk minden egyes porcikáját valósághűen testreszabhatnak. A stúdió azt ígéri, hogy az MXGP PRO lesz a széria legrealisztikusabb darabja, amelyben olyan profi versenyzők segédkeztek, mint Tim Gajser, Tony Cairoli és Gautier Paulin. 

Az MXGP PRO megjelenése június 29-én várható PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)