Hirdetés

MXGP: The Official Motocross Videogame - márciusban érkezik

|

Még ebben a negyedévben megjelenik a MotoGP sorozatot is fejlesztő Milestone új játéka, melyben elhagyva az aszfaltot crossmotorokkal rendezzük át a terepet.

Hirdetés

Motoros játékból egyébként is kevés van, úgyhogy mindig örülünk, ha valaki próbálkozik. Ez a valaki általában a Milestone, tőlük általában olyan „jó, jó, de nem olyan jó” játékokat szoktunk kapni.

Az MXGP egy hiánypótló alkotás. Bár crossmotoros játékból van egynéhány, az új Motocross Madness sem azoknak szól, akik odavannak a sportágért. Az MXGP-ben viszont a hivtalos MXGP 2013 szezon minden versenyzője, csapata, motorja és szabálya benne lesz. A fontosabb feature-ökről az elkövetkezendő hónapokban rántják le a leplet, és még ma várható egy új videó megjelenése, mivel a bejelentéshez véletlenül egy régit csatoltak. A játék március 28-án jelenik meg PC-re, PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és PlayStation Vitára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)