Hirdetés

My Friend Pedro - egyetlen hét kellett a negyedmilliós eladáshoz

|

Ahhoz képest, hogy egy indie címről van szó, remekül rajtolt a DeadToast Entertainment őrült játéka.

Hirdetés

A My Friend Pedróban válogatott fegyverekkel és slow motiont használva kell cafatokra lőnünk mindenkit, aki csak elénk kerül, mindezt azért, mert egy életre kelt banán parancsot adott rá. A jelek szerint jó sokan engedelmeskedtek eddig.

Hirdetés

A Devolver Digital a Twitteren jelentette be, hogy egy hét alatt 250 ezer példány talált gazdára a játékból, ami kétségtelenül szép teljesítmény, főleg úgy, hogy csak két platformra, PC-re és Nintendo Switchre vásárolható meg. A srácok ennek öröméből meg is leptek minket egy videóval, amiben beleshetünk egy picit a színfalak mögé, és megtudhatunk ezt-azt a játék fejlesztéséről.

Ti kipróbáltátok már a My Friend Pedrót?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)