Hirdetés

My Hero Academia: One’s Justice - hangulatos trailer mutatja be a sztorit

|

A My Hero Academia című népszerű anime alapján készülő videojáték a történetre is igencsak komoly hangsúlyt fektet majd, nem csupán az összecsapásokra.

Hirdetés

A Bandai Namco nagyon szeretne az animéket néző játékosok kedvére tenni, hiszen nem csupán a több széria karaktereit is összeboronáló Jump Force-t hozza el, hanem a My Hero Academiára koncentráló My Hero One's Justice-t is, amely az eddigi látnivalók alapján az a videojátékos adaptáció lehet, amit a rajongók megérdemelnek. 

Hirdetés

A Bandai Namco és a Byking verekedős játékában hősök és gonoszok felett egyaránt átvehetjük az irányítást, így többek között All Might, Katsuki Bakugo, Tenya Iida, Eraser Head és a sorozat főszereplője, Izuku Midoriya mellett All For One, Tomura Shigaraki és Stain is játszható. A hősképességekre épülő harcrendszer ráadásul lehetővé teszi azt is, hogy leamortizáljuk a pályákat, így izgalmas lesz minden egyes összecsapás. A legújabb trailer a sztori módba enged mélyebb betekintést, valamint a Mission mód is megmutatja magát: 

A My Hero One's Justice megjelenése október 26-án esedékes PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)