Hirdetés

My Nintendo pontokkal is fizethetünk majd a Switch-tartalmakért

|

A vásárlások után pontok járnak, amiket aztán akár játékokra is beválthatunk.

Hirdetés

Elképesztő mennyiségű játék érhető már el most is Switchre, és napi szinten jelentenek be új portokat. A hibrid konzol tulajai hamarosan kapnak egy kis segítséget a Nintendótól a tartalmak megszerzésében. 

Hirdetés

Március elejétől ugyanis egy frissítés után beválthatjuk majd a My Nintendo Gold pontjainkat, amikor az eShopból választunk valamit, ráadásul a Switch, Wii U és 3DS játékok, illetve DLC-k esetén a vásárlás értékének 5 százalékát vissza is kapjuk Gold pontokban. Ha ezekből a pontokból szeretnénk később beszerezni valamit, akkor bármilyen más fizetési móddal is kibővíthetjük az összeget.

A pontok egy évig lesznek beválthatók, így például a 2017. márciusában megszerzett mennyiség 2018. márciusáig használható fel. Az 5 százalék ugyan nem sok, de a kezdeményezés dícséretes. További információkat későbbre ígér a Nintendo. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)