Hirdetés

NBA 2K19 - már letölthető a társalkalmazás

|

Az önálló játékként is játszható MyNBA2K19-cel beolvashatjuk arcunkat a játékba.

Hirdetés

Holnap érkezik PS4-re és Xbox One-ra az NBA 2K19 demója, de már ma elkezdhetünk készülni a 2K Sports játéksorozatának új részére.

Hirdetés

A MyNBA2K19 iOS-re és Androidra is elérhető. Az alkalmazással beszkennelhetjük arcunkat a játékba, NBA-sztárokat gyűjtögethetünk (több mint 400 új kártya vált elérhetővé), napi feladatokat teljesíthetünk, és virtuális, az NBA 2K19-ben beváltható pénzt szerezhetünk. A Reigning Threes mód állandóként tér vissza, és minden hónapban elherdálhatjuk pontjainkat az ehhez kötődő áruházban. Emellett játszhatunk 2v2 meccseket barátainkkal. Minden funkcióját csak a PS4-es és Xbox One-os játékosok élvezhetik ki, de a többieknek is érdemes letölteni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)