Hirdetés

MySims pc-s képek

|

Az ázsiai piacra szánt MySims a Nintendo konzoljainak meghódítása után PC-n kívánja megismételni a korábbi sikert.

Hirdetés

Miután a vitathatatlan népszerűségű Sims széria az ázsiai piacon képtelen volt a máshol megszokott eladásokat hozni, az EA fejesei összedugtág kobakjukat, s némi brainstorming után előálltak a nagy ötlettel. Emmy Toyonaga dizájner fejéből pattant ki az ötlet, hogy az új Sims oldalhajtás karaktereinek dizájnja a mangás stílusjegyek mellett a humorosabb japán játékokra jellemző alacsony, tömzsi, és ugyanakkor fiatalos külsőre épüljön. Az építkezéssel, lakberendezéssel és szociális interakcióval (szokásos sims séma szerint) szórakoztatni hivatott alkotás tavaly ősszel meg is jelent Nintendo Wii-re és DS-re, s a sikert látva még idén érkezik a MySims: Kingdom, jövőre pedig a MySims: Party.



Az EA főhadiszállásán úgy gondolhatták, hogy a Sims 2 kiegészítőinek végeláthatatlan sora és a Sims 3 premierje közötti időszakba bőven belefér még egy adag Sims, így esett meg, hogy PC-re is bejelentették a MySims-t. A megjelenés várhatóan év vége, jövő év eleje. Ez utóbbi a valószínűbb, már csak amiatt is, mert az előzetes hírek szerint a megjelenés előtt álló kiegészítők is a pc-s verzió részét képezik.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)