Hirdetés

Mythos - Class trailer

|

Egykoron a Flagship Studios fejlesztette, majd miután csődbementek átvették a koreaiak.

Hirdetés

Ami nem csoda, hiszen a Diablo-kategóriájú (ne feledjük, a Mythos eredeti fejlesztője készítette a Hellgate: Londont) mmo nagy sikerre számíthatott Koreában.

Így viszont, miután az eredeti Mythos szerverek bezártak, így a játéknak vissza kellett kerülnie újra Európába - a Runes of Magicet (többek között) működtető Frogster vette védőszárnyai alá. A Koreai fejlesztésekről csak annyit tudni, hogy "sokkal mmo barátabbá" tették a játékot, amelynek első korszakában azért megvoltak a maga hibái - mostanra talán kijavították ezeket és valóban barátságosabb mmo lett belőle. Lássuk tehát milyen kasztokkal játszhatunk a Mythos "újjászületésében":

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)