Hirdetés

Mythos - A Hellgate: London alkotóitól

|

Még a Hellgate: London sem rendelkezik pontos megjelenési dátummal, ám a fejlesztő Flagship Studios ma bejelentette, hogy új leányvállalatot hozott létre, ahol egy másik játék készül: a Mythos.

Hirdetés

A hivatalosan most megalakult Flagship Seattle értelemszerűen Seattle-ben található, és ott fejlesztik a Mythos című online szerepjátékot, amely gyakorlatilag a Hellgate: London mögött húzódó hálózati technológiát hivatott tesztelni.

A stúdió vezetője Travis Baldree, aki korábban a Wild Tangent csapatát erősítette mint vezető dizájner. Az ő nevükhöz fűződik az ingyenes szerepjáték, a Fate. A Flagship Seattle más tagjai korábban a Total Annihilation, a Dungeon Siege és a SWAT 3 játékokon dolgoztak.

A Mythos kizárólag letölthető formában válik majd elérhetővé az érdeklődők számára. Az áráról egyelőre nem tudni, de az sem kizárt, hogy ingyenes, vagy nagyon olcsó lesz. Íme az első kép.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)