Hirdetés

Mythos: MMO a Diablo készítőitől

|

Pár éve a Diablot készítő csapat lelécelt a Blizzardtól és saját stúdiót indítottak Bill Roper vezetésével, Flagship Studios néven. Jelenleg fő projektjük a Hellgate: London ami a Diablo továbbgondolt FPS nézetű játéka lesz. Mellette készítik a Mythos nevű MMO játékot a Hellgate multiplayer kódjával.

Hirdetés

Az igen erős többjátékos részel érkező Hellgate: Londonhoz saját multiplayer rendszert dolgoztak ki, ezt a rendszer a Mythos nevű játékukban fogják prezentálni. De mint kiderült, a játék sokkal több lesz egy techdemonál vagy egy Diablo klónnál. A Mythos a jól ismert izometrikus nézetű hack'n slash alapokon nyugszik mégis erős MMO elemekkel fog rendelkezni. Három játszható faja lesz, az emberek, az elfek és a gremlinek. A dungeonok itt is instancek lesznek amiket végig lehet majd játszani egyedül és csapatban is. Itt fog visszaköszönni a Diabloból megismert véletlenszerűen generált pályák módszere is. A játék jelenleg alfa állapotban van amire már lehet is jelentkezni. A későbbiekben ingyenesen letölthető lesz, és havidíjat se kell majd fizetni érte.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)