Hirdetés

Mythos - Nem is annyira mítosz

|

Emlékszik még valaki a Mythos című játékra? A szép emlékű Flagship Studios alkotása nem tűnik el a süllyesztőben.

Hirdetés

A Flasgship Studios igazán nagyot kívánt robbantani a Hellgate: Londonnal. Sajna nem jött össze neki, pedig önbizalomból nem volt hiány. Még a fejlesztés befejezése előtt egy új projektet is bejelentettek, ez volt a Mythos.

Az alapvetően Diablo klón eleinte csak a Hellgate hálózati kódjának tesztelésére szolgált, később egy béta fázis következett, aztán ugye a csőd. A Mythos pedig, ahogy már a mítoszok szoktak, a homályba veszett - de nem végleg! A licenszet ugyanis felvásárolta a koreai illetőségű HanbitSoft, és ők biza egy frankó diablo szerű játékmenettel operáló MMO-t faragnak a játékból. A hírek szerint a fejlesztés nagyszerűen halad, aki beszél koreaiul az elszaladhat meggyőződni róla, a hivatalos honlapra is. Amúgy a fejlesztést nem az eredeti csapat végzi, ők ugyanis Runic Games néven alakultak újjá, és egy ugyancsak diablo szerű MMO fejlesztésébe fogtak - ez a Torchlight névre hallgat. Kiváncsi leszek, milyen sikerrel veszik fel a versenyt ezek az alkotások a Diablo 3-al.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)