Hirdetés

Na, kitaláljátok, hogy melyik országban nem kapható a Gran Turismo 7?

|

Segítünk: ez az ország éppen nagyszabású katonai inváziót bonyolít le a szomszédunkban.

Hirdetés

Megérkezett az idei év legújabb PlayStation-exkluzív játéka, a Gran Turismo 7, amiben ismét csodálatos autókkal versenyezhetünk, ráadásul a beszámolók szerint kifejezetten ügyes munkát végzett a Polyphony Digital. Az új generációs versenyzés élménye azonban nem mindenki számára érhető el jelenleg, és sajnos nem is nehéz kitalálni, hogy miért van ez így.

Az a helyzet ugyanis, hogy amíg számos országból könnyedén megvásárolhatjuk a Gran Turismo 7-et a PS Store-ból, addig a Sony boltjának orosz verziójában valamiért nem kapható a játék, és látszólag a megjelenés napja is még megerősítésre vár.

Hirdetés

A leglogikusabb tipp talán az, hogy az Oroszország és Ukrajna közt dúló háború miatt a kiadó úgy döntött, hogy egész egyszerűen nem teszi elérhetővé a játékot az előbbi számára. Nem ez lenne az első eset, hogy egy vállalat így bünteti az agresszor országot. Az elmúlt napokban egyébként számos videojáték-ipari szereplő döntött különböző szankciók mellett a háborúra reagálva. Mások anyagilag igyekeztek támogatni a bajbajutott embereket, és jótékony célból még a Doom II is friss pályával bővült.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)