Hirdetés

Na, melyik az egyetlen játék, amelyiket jobban várjuk, mint a Fallout 4-et?

|

A legfrissebb kimutatások szerint rengetegen rá vannak pörögve a Fallout 4-re, de van egy játék, amit még ennél is többen akarnak.

Hirdetés

Két dolog nem változik soha. A háború, és hogy a Call of Duty eladások rekordot döntenek. A Ghost gyenge teljesítménye után az Advanced Warfare-nek gyenge rajtot jósoltak, de nem is tévedhettek volna nagyobbat, a Black Ops III-mat azonban még az elemzők is a boly élére jósolják.

Október végén hivatalosan is elindul a szakmában csak "Holiday Season" néven emlegetett időszak, amikor mindenki elkezd beteget jelenteni, hogy már a megjelenés napján legalább 10 órát belepakoljon az év legjobban várt játékaiba. Kész őrület, ami az év végén ránk vár. Ennek kapcsán a Nielsen Game Rank végzett is egy felmérést, amelyben augusztus 24 és szeptember 9 között több mint 4800 7 és 54 év közötti gamert kérdeztek meg, hogy mit is várnak a legjobban.

Ahogy az ábrán is látszik, a multiplatform címek közt a Call of Duty: Black Ops III lett az első, de szorosan követi a Fallout 4 és az Assassin's Creed: Syndicate. Ami talán meglepő, hogy a lista hetedik helyén a Rock Band 4 végzett. A platform-exkluzív címek esetében nincsenek meglepetések a helyezéseket illetően, azonban míg az Xboxosok 100%-ig rá vannak pörögve a Halo 5:Guardians-re, addig a Nathan Drake Collection minden ötödik PS4-es játékost hidegen hagy. 

Szerintetek melyik lesz az év legjobban fogyó játéka idén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)