Hirdetés

Na, úgy tűnik, csak elkészül végre a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2

|

A Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 fejlesztői jelezték, hogy csak azért nem kommunikáltak eddig, mert nagyon dolgoztak a játékon.

Hirdetés

Idejét sem tudni már, mióta készül a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2, de valahogy 2020 környékén merült fel, hogy a közeljövőben megjelenik, aztán taszigálták fejlesztőcsapatok között, és máig nem teljesen tiszta, ki dolgozik rajta.

A kiadó Paradox Interactive oldalán viszont legalább megjelent egy rövid közlemény, amivel bejelentették, hogy a projekt halad, ahogy azt is, mikor mutatnak belőle többet.

Hirdetés

Sajnos a nagy nyáreleji dömpinget és az augusztusi gamescomot is kihagyja a csapat, de szeptemberben a tervek szerint új részleteket tudhatunk majd meg arról, hogyan változott az elképzelés, milyen játék is lesz végül a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2.

Addig is minden előrendelő visszakapja a pénzét, mivel a fejlesztés során még változhat a különböző kiadások tartalma, a digitális és a boltban kaphatóké egyaránt. A First Blood Edition, az Unsanctioned Edition és a Blood Moon Edition előrendeléseit nem törlik, ezek árának visszatérítését külön kell kérni.

Végül, hogy azért valamit mutassanak is, kiadták az alábbi galériában megnézhető öt új képet, melyek zömmel a különböző helyszínek hangulatát hivatottak átadni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)