Hirdetés

Nagy a baj a God of War Ragnarök gyűjtői kiadásával

|

Gamerek ezrei nem hisznek a szemüknek, amikor kinyitják a dobozt. A Jötnar Editiont is érinti a baki.

Hirdetés

Csodálatosak a God of War különleges kiadásai, a gyűjtői és az annál is drágább Jötnar Edition - utóbbiról személyes tapasztalataink is vannak, nézzétek meg a kicsomagolós videónkat -, minden bennük van, amit a Sony ígért... kivéve magát a játékot. A kiadót ugyanis elárasztották a levelek, miután felfezezték, hogy kimaradt a letöltőkód, a cég ráadásul nem túl segítőkész az ügyben.

A baj az, hogy a letöltőkód nem bónusz, hanem maga a játék, hiszen azt fizikai formában nem is mellékelik a kiadásokhoz.

Hirdetés

A hivatalos leírás szerint a nagyszerű looton kívül - mint a Collector's Editionben található Mjölnir-replika, a fafaragványok és a dobókockakészlet - egy steelbookot kapnak a játékosok, benne a kóddal. A jelek szerint azonban vagy a kód hiányzik a fémtokból, vagy maga a tok sincs a dobozban. Több játékos arra panaszkodott egy erre a célra (persze nem a Sony által) létrehozott Twitter-fiókon, hogy a DLC-k ugyan benne vannak a csomagban, "csak" az alapjátékot keresték hiába. Amely játék ráadásul az utóbbi évek egyik legjobbika.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

A Sony egyelőre senkinek sem válaszolt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)