Hirdetés

Nagy a baj, talán már kukázhatják is a Call of Duty új védelmét

|

Kiszivárgott a Ricochet egy fontos eleme, ami alapján már lehet is csinálni a különböző hackeket.

Hirdetés

A Call of Duty: Warzone sajnos a csalók kedvelt játszótere lett az elmúlt években, ezért is örülhettek a játékosok, amikor bemutatkozott az Activision saját anti-cheat rendszere, az ígéretesnek tűnő Ricochet, ami kernel-szinten működik, így képes felismerni a háttérben futó problémás dolgokat is. Pánikba esni még nem érdemes, de úgy tűnik, korai volt az öröm.

Több forrás is megerősítette ugyanis, hogy kiszivárgott a Ricochet kernel drivere, amihez hozzáférve a csalásokat készítő jómadarak elméletileg kijátszhatják a rendszert, ezzel ismét utat adva a hackereknek a játékban. Ez nyilván rossz hír, de lehet, hogy mégsem olyan katasztrofális a helyzet.

Hirdetés

A megjelent driver állítólag nagyjából két hetes, és mivel az ilyen anti-cheat rendszerek képesek fejlődni, lehetséges, hogy egy elavult verzió került a csaláskészítők kezébe, amivel nem tudnak sok mindent kezdeni. A helyzet egyébként súlyosabb is lehetne, ha például az egész forráskód látott volna napvilágot.

A tervek szerint a Ricochet először a Call of Duty: Warzone-ba érkezik meg, de aztán a Vanguardban is elérhető lesz. Persze megeshet, hogy a szivárgás keresztül húzta az Activision terveit.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)