Hirdetés

Nagy a titkolózás a Phasmophobia karácsonyi frissítése körül

|

Lehet, hogy hamarosan még egy nagy adag újdonságot kapnak a szellemvadászok?

Hirdetés

Valószínűleg bőven akadt dolguk a Phasmophobia önjelölt szellemvadászainak az elmúlt hetekben, hiszen a játék halloweeni frissítése nemcsak egy új pályát, de számos egyéb jóságot is hozott.

A jelek szerint karácsonyra is készül valamivel a Kinetic Games, és így nem kizárt, hogy rövid időn belül egy másik nagy patch fogja még tovább bővíteni a játékot.

Hirdetés

Érdemes lehet átböngészni néha a Phasmphobia Trello-oldalát, ahol nem csak azt nézhetjük meg, hogy mi mindennel bővült már a horrorjáték a megjelenése óta, de azt is, hogy mik a fejlesztők tervei a jövőt illetően. Így derült ki az is, hogy karácsonyra is be van tervezve egy frissítés, amelynek egyes elemeit még eléggé rejtegeti a csapat, de azért néhány részletre fény derült időközben.

A karácsonyi patch keretén belül elvileg egy újfajta vudu babával fog bővülni a játék, és új kérdéseket is feltehetünk az oujia táblának. Ezeken felül érkezik valamiféle idézőkör is, de hogy ezt miképpen hasznosíthatjuk majd, az egyelőre rejtély.

Szerintetek jó úton halad a Phasmophobia fejlesztése?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)