Hirdetés

Nagy bejelentésre készül a LucasArts

|

A LucasArts hétfőn kora reggel kívánja elkápráztatni a népet, egy titkos projekt bejelentésével.

Hirdetés

A LucasArts Twitter csatornáján gerjed egy alkalmazott, miszerint a klasszikus LucasArts játékokat kedvelők, hétfő reggel elalélnak majd, meghallván a LucasArts bejelentését. Az eljövendő játékról sajnos többet nem árul el, viszont ennyi is elég, hogy azonnal vad találgatásokba kezdjünk.

Az a jó a LucasArts-ban, hogy annyi franchise kötődik hozzájuk. Akármelyik régi játékukat kívánják folytatni, szinte biztos a siker. A Star Wars valószínűtlen, mert hát jön a The Old Republic. Persze egy Jedi Knight folytatásnak is örülnénk, de akad azért más is a tarsolyban. Sam & Max megint kilőve, azt tolja a Telltale. Talán Day of the Tentacle 3? Full Throttle 2? Netalán Grim Fandango? Jajj, akarom mindet. Leginkább azonban egy Zak McKracken 2 a szívem vágya, még akkor is, ha erre valóban kicsi az esély. Ti melyik klasszikus LucasArts játék folytatását látnátok szívesen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)