Hirdetés

Nagy-Britanniában betiltották a Final Fantasy XIII Xbox 360-as TV reklámját.

|

Ezek az angolok (skótok, walesiek, írek, stb...) már megint kavarják...

Hirdetés

Megtörtént ugyanis az a felháborító eset, hogy a Final Fantasy XIII Xbox 360-as TV reklámját betiltották!

Most lazán kocogjunk el a tény mellett, hogy vannak piacok, ahol kemény pénzeket szánnak videójátékok TV reklámozására. S ne feledjük a tényt, hogy a Final Fantasy XIII Xbox 360-as változata bizony vizuális megjelenésében alulmarad a PS3-as verzióval szemben. Az Egyesült Királyság Reklámozás-szabályozási Hatóságának (ott van ilyen is) szakértői a játék mindkét változatával bevetették magukat egy sötét szobába és végigtolták. Ezalatt megállapították, hogy a két verzió között észrevehető grafikai különbségek vannak, a színek sokkal élőbbek és a megjelenítés sokkal élesebb a PS3 változatban. Ez még nem lenne baj - a reklámot azonban azért kaszálták el, mert az Xbox 360 változatot a PS3 verzió felvételeivel népszerűsítették (ezt a Square-Enix is bevallotta) - így a reklám becsaphatta a potenciális vásárlót, aki nem azt kapja a valóságban, amit a reklámban. A Square-Enix szerint a brit Xbox 360-as reklám előre renderelt videószekvenciákból áll, amely minősége szinte ugyanolyan mindkét konzolon.

Íme a betiltott reklám azoknak, akik maguk szeretnék eldönteni, kinek van igaza:

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)