Hirdetés

Nagy dolgokat ígér a PlayStation fejese a következő bemutatóra

|

Már csak pár nap van hátra a következő PlayStation Showcase kezdetéig, de nehéz lesz kivárni, ha folyton elhúzzák az orrunk előtt a mézesmadzagot.

Hirdetés

Miután kihagyta az E3-at, majd a gamescom alatt mindössze azért törte meg a csendet, hogy hivatalossá tegye a Horizon Forbidden West csúszását, sokan attól tartottak, hogy teljesen elengedi az év hátralévő részét a Sony, és talán már a terveiről sem hajlandó mesélni, mielőtt átlépnénk 2022-be.

A szeptember 9-re tervezett PlayStation Showcase beharangozása azonban nem hagy kétséget afelől, hogy lapul még egy két meglepetés Hermen Hulst ingujjába rejtve. Az egyik ütőkártya nagy valószínűséggel a sokak által epedve várt God of War folytatás trailere vagy gameplay bemutatója.

Hirdetés

De sem kizárt, hogy további izgalmakat is tartogat még számunkra a 40 percesre tervezett műsor, legalábbis erre utal Hulst Tweetje. A PlayStation Studios vezetője szerint rengeteg izgalmas dolog zajlik náluk, és alig várja, hogy megmutathassa nekünk, min is dolgoznak.

Hasonlóképpen fogalmazott a PlayStation Studios maláj ágát erősítő Hasnul Hadi is.

"Készüljetek, készüljetek nagyon. A türelem meghozza gyümölcsét."

Persze célozhattak Hulsték a már több alkalommal is közszemlére tett Horizon Forbidden Westre és Gran Turismo 7-re, vagy magára az új God of Warra, de valószínűbbnek tartjuk, hogy újabb exkluzív játékokat fognak bejelenteni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)