Hirdetés

Nagy folytatásokat, érdekes újdonságokat is hoz március

|

Nem nehéz megtippelni, mi arat majd sikert az év harmadik hónapjának megjelenései közül, de értek már minket meglepetések.

Hirdetés

Jelen pillanatban úgy tűnik, 2022 tavaszi szezonjának legerősebb hónapja február marad, mert jönnek ugyan sikervárományosok az év első felében (még nem ismerünk minden megjelenési dátumot), kétségeink vannak afelől, hogy a márciusi nagy dobások közül melyik közelíti meg a Horizon Forbidden West, a Dying Light 2 vagy az Elden Ring népszerűségét. A Gran Turismo 7-nek valószínűleg sikerül, és minden bizonnyal az AC Valhalla kiegészítője, a Dawn of Ragnarök is vonz majd néhány százezer-millió érdeklődőt, de az Elex II, a Syberia: The World Before, a Tiny Tina's Wonderlands és Ghostwire: Tokyo szűkebb rétegeknek szólnak. Érdeklődve figyeljük azt is, milyet megy a GTA V next-gen kiadása, és mennyire lesz szórakoztató Kirby új kalandja. Az áprilisi felhozatalt az utolsó oldalon találjátok, az még szegényesebbnek látszik, de legalább lesz időnk mindent kiélvezni.

Hirdetés

2022. márciusi megjelenések 1. hét

Elex II - március 1. - PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S

Vegyes fogadtatásra talált annak idején az Elex, de a THQ Nordicot ez nem riasztotta el attól, hogy berendelje a folytatást. Újra Magalan világában küzdhetünk mindenféle ocsmányságokkal, jetpack segítségével járhatjuk be a különböző területeit, és minden eddiginél nagyobb szabadságot, életszerűbb világot kapunk. A harcrendszert ugyancsak fejlesztik, a sztori pedig komoly morális döntések elé állít majd minket.

Conan Chop Chop - március 1. - PC, PS4, Xbox One, Switch

Eredetileg poénnak szánták, végül rengeteg halasztás után valódi, teljes értékű játékként jelenik meg a Conan Chop Chop. Az 1-4 főnek szóló roguelite-ban kaszabolhatunk, lootolhatunk, válogatott fegyverek használatával zúzhatjuk össze ellenfeleinket, fejleszthetjük karakterünket. Játszható lesz online és egy képernyő előtt ülve egyaránt, még akár mókás partyjátékként is működhet.

Shadow Warrior 3 - március 1. - PC, PS4, Xbox One

A Shadow Warrior sorozat vadonatúj része még pörgősebb akciót, még durvább kaszabolást ígér. Lo Wang egy ősi sárkányt igyekszik fogságba ejteni Orochi Zilla közreműködésével, ehhez azonban a világ még ismeretlen tájaira kell ellátogatnia, hogy ott válogatott fegyverekkel, gravitációt meghazudtoló mozdulatokkal és precíz katanasuhintásokkal intézze el démonok hordáit.

FAR: Changing Tides - március 1. - PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S

A FAR: Lone Sails fejlesztőinek új játékában egy magányos főhőst, Toe-t kísérgethetjük egy elárasztott világban, mely a korábbinál keményebb veszélyeket tartogat. Egy hajót irányítva kell megküzdenünk viharokkal, megjavítanunk a felmerülő hibákat, üzemanyag és újrahasználható komponensek után kutatva. Még a durvább helyzetek ellenére is pihentető, magába szippantó élményt várhatunk tőle, aki unja már a folyamatos akciózást, tegyen vele egy próbát.

Babylon's Fall - március 3. - PC, PS4, PS5

A PlatinumGames következő játéka egy kooperatív akció-RPG, amiben három társunkkal kiegészülve kell válogatott fegyverekkel, különböző harci stílusokat alkalmazva leküzdeni mindenkit, aki nem szeretné, hogy megmásszuk Bábel tornyát. Látványvilágát középkori olajfestmények inspirálták.

Gran Turismo 7 - március 4. - PS4, PS5

A Gran Turismo sorozat legutóbbi felvonása nem nyerte el teljes mértékben a játékosok tetszését, ezért a széria idén, az első rész megjelenésének 25. évfordulóján egy újabb teljes értékű, számozott résszel tér vissza. Több mint négyszáz, nagy gondossággal újraalkotott autót vezethetünk a világ minden pontján, az új módoknak köszönhetően pedig sokat tanulhatunk a kocsikról. A PlayStation 5-ös változat emellett kihasználja a konzol által nyújtott lehetőségeket, 4K-ban és 60 fps-sel játszhatunk, miközben a kontroller átadja a kerékvetők és az útegyenlőtlenségek rezgését, a pedálok ellenállását. A négykerekűek rajongói biztosan imádni fogják.

Triangle Strategy - március 4. - Switch

A mély, tartalmas szerepjátékok iránt fogékonyakat a Bravely Default és az Octopath Traveler producerének új játéka, a Triangle Strategy szólíthatja meg. A Switch-exkluzívban körökre osztott játékmenettel találkozhatunk, gépi ellenfeleket kell legyőznünk ügyesen taktikázva, kihasználva a környezet adottságait. A sztori várhatóan 50 óra hosszúságú lesz, ennek tudatában érdemes belevágni.

A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2 3 4 5

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)