Hirdetés

Nagy frissítés jön a Forspokenhez, ami „teljesen átalakítja” a játékot

|

Állítólag komoly hatással lesz a Square Enix szerepjátékának teljesítményére és grafikájára is.

Hirdetés

A Forspoken beverekedte magát az év legjobban várt címei közé, azonban minél több dolog derült ki róla, annál jobban féltünk a végeredménytől. A fájdalmas dialógusok például azonnal mémmé váltak, aztán a legelső tesztek alapján beigazolódtak a korábbi félelmeink: fakó nyílt világgal, kiaknázatlan lehetőségekkel, rossz történettel, béna szövegekkel és hasonló negatívumokkal riasztgattak minket a külföldi kollégák. Mi magunk is megvizsgáltuk a játékot és arra jutottunk, hogy egy remek harcrendszer nem tud megmenteni egy ezer sebből vérző videojátékot.

Hogy miképpen lett a Forspoken sikervárományosból a Square Enix újabb kudarca, azt azóta is találgatjuk, de a játék főhősnőjét alakító Ella Balinskát nem izgatják a negatív kritikák. A kiadót és a Luminous fejlesztőit viszont annál inkább, és gőzerővel dolgoznak egy combosabb javításon.

Hirdetés

A Forspoken mögött álló Luminous Productions közleményt adott ki, amelyben bejelentette, hogy egy nagy javítás készül, melynek célja a játék néhány alapvető problémájának kijavítása: 

"Köszönjük minden játékosnak, aki a megjelenés óta élvezte a Forspokent és felfedezte Athiát. Meghallgattuk a visszajelzéseiteket, és keményen dolgozunk a közelgő javításon, amely az általános teljesítmény, a grafika, a játszhatóság, valamint a játék tartalmának általános frissítéseit és javításait tartalmazza majd a PS5 és a különböző PC-s hardverkonfigurációk esetében. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a Forspoken a lehető legélvezetesebb élményt nyújtsa, és a lehető leghamarabb tájékoztatni fogunk a következő javítás időzítéséről."

A Forspoken 1.002-es update-je PC-n sokaknál komoly problémákat okozott, így remélhetőleg a következő patchcsel már alaposabb munkát végeznek a fejlesztők és megoldanak a játékosok által nehezményezett hibák/hiányosságok közül annyit, amennyit csak lehet. 

Nálatok hogy fut a Forspoken? Mi a véleményetek róla?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)