Hirdetés

Nagy leleplezésre készülnek az Apex Legends fejlesztői

|

Óriási mérföldkőhöz ért az Apex Legends, ennek örömére pedig a fejlesztők meglepetéssel készültek a játékosoknak.

Hirdetés

Hatalmas magasságokba ért az EA és a Respawn battle royale játéka, az Apex Legends, annak ellenére, hogy nem könnyű piacra kellett betörnie, a PUBG és a Fortnite kettősének uralma 2019-ben megtörhetetlennek tűnt. Aztán mégis talpon maradt, sőt, nemrég egy hatalmas mérföldkőhöz is értek a fejlesztők a folyamatosan bővülő battle royale-lal: a lövölde elérte a 100 millió játékosos álomhatárt, így most már tényleg senki nem mondhatja, hogy halott lenne a játék.

Hirdetés

A fejlesztők egy rövid videóval ünnepelték a Twitteren a mérföldkövet, a videó azonban többet rejt, mint az először látszik. Akik elég szemfülesek, észrevehetik, hogy 0:43-nál egy rejtélyes karakter repül fel az égbe Mirage szeme láttára, aki csak annyit fűz hozzá: "Valaki beindította a bulit!"

Arról most még nincs információnk, hogy ki, vagy micsoda az új karakter, a videó végén azonban feltűnik egy dátum is, április 19., szóval nem kell már sokat várni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)