Hirdetés

Nagy pech kell ahhoz, amit ez a GTA speedrunner átélt

|

Vannak helyzetek, amiket még a leggyakorlottabb speedrunnerek sem tudnak megjósolni, és amik derékba törhetnek egy-egy futamot. Ben esetében nyolcat.

Hirdetés

A játékok gyors lepörgetésének sikeréhez rengeteg gyakorlás és tapasztalat kell, de nincs az a mennyiségű játékidő, ami felkészíthet a véletlenszerű események megkerülésére. Egyes elemek nagyban megkönnyíthetik vagy megnehezíthetik a speedrun futamunkat, és vannak esetek, amikor már értelme sincs tovább próbálkozni. Ez volt a helyzet English Ben egyik futamjával is, aki már a GTA III speedrunjának elején elbukott.

Hirdetés

A terv eredetileg az volt, hogy gyorsan lepörgeti a Grand Theft Auto III-at, a Vice City-t és a San Andreast is, de az egész már a legelején dugába dőlt. Van egy mentőautó a harmadik rész első felében, ami nagyon fontos egy glitch kihasználásához, de 30 százalékos esély van rá, hogy a verda zárva van. Amikor Ben az első alkalommal zárva találta a járgányt, akkor gyorsan megölte magát, feltámadt, és megpróbálta újra. Ezúttal is zárva volt, és zárva is maradt a következő 7 alkalommal.

Ben egy idő után nyilván feladata a próbálkozást, de kíváncsiságból kiszámolta, hogy 1 az 15242-ből, vagyis 0,0066% százalékos esélye volt annak, hogy a mentő nyolcszor egymás után zárva maradjon. Ezen a ponton csak azt szeretnénk tudni, hogy Ben mivel ingerelte fel ennyire a digitális isteneket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)