Hirdetés

Nagy siker a Call of Duty: Warzone 2.0, máris elsprintelt egy fontos mérföldkő mellett a játékosszám

|

A rengeteg érdeklődő igazolja, hogy jó döntés volt az Activision részéről kiadni egy új battle royale-t.

Hirdetés

Szűk egy hete, november 16-án tárta szélesre kapuit az érdeklődők előtt a Call of Duty: Warzone 2.0, és bizony olyan jól sikerült a rajt, hogy rögvest bekerült a Steam és a többi platform legnépszerűbb játékainak élbolyába. Az Infinity Ward és a Raven Software közös alkotásának lendülete azóta is kitart, amit kiválóan szemléltet, hogy  simán felülkerekedett a szintén free-to-play PUBG: Battlegroundson.

Nem vitás, hogy technikai oldalról szemlélve a játék állapota bőven hagy még kívánnivalót maga után - erre külön ki is tértünk Call of Duty: Warzone 2.0 tesztünkben -, a launcher például gonosz tréfát űz a gyanútlan játékosokkal, de úgy tűnik, hogy az előd hibái is visszatértek.

Hirdetés

Mindeközben pedig olyan, a fejlesztőket is meglepő játékosinterakciók gondoskodnak arról, hogy pozitív kontextusban is írjon a sajtó a battle royale kezdeti időszakáról, mint az önkéntes taxiszolgálat és az autókereskedés. Nem kizárható, hogy az ilyen apróságok még azok kedvét is meghozzák a Call of Duty: Warzone 2.0 kipróbálásához, akik egyébként nem rajonganak különösebben a műfajért.

A játék felhasználóinak száma ugyanis már elérte, sőt meg is haladta a 25 millió főt. Erről az eredményről a hivatalos Call of Duty Twitter-fiók emlékezett meg egy bejegyzésben, köszönetet mondva a közösségnek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Egyelőre tehát úgy fest, fényes jövő vár a Warzone 2.0-ra, amely a kiadó tervei szerint nem elődje helyett, hanem az átdolgozott formában, Call of Duty: Warzone Caldera néven újrainduló 2020-as battle royale mellett fog futni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)