Hirdetés

Nagy változások jönnek az Epic Games Store-ban

|

Átláthatóbb módon leshetjük majd meg a felhasználók adatait, de más újdonságok is érkeznek.

Hirdetés

Nem kizárt, hogy rengeteg olyan játékos van, aki csak az ingyenes játékok miatt látogat el az Epic Games Store-ra, pedig a digitális áruház elég sokat fejlődött már első megjelenése óta, ráadásul elég gyakran vannak ütős leárazások is rajta.

Ám valószínűleg még így is sokat kell fejlődnie a platformnak, hogy képes legyen felvenni a versenyt a Steammel közösségi funkciók terén, de szerencsére igyekeznek a fejlesztők jobbá varázsolni az élményt.

Hirdetés

A Trello oldalán található roadmap arról árulkodik, hogy a közeljövőben több új funkcióval is bővülni fog az Epic Games Store. A tervek szerint például a jövőben elég lesz csak rámutatnunk egy-egy játékra a kurzorral, és máris megjelenik egy kisebb ablak, ami még több információt elárul nekünk a kiszemelt címről.

Megújulnak némileg az achievementek is, így a PlayStation-konzolok megoldásához hasonlóan bronz, ezüst, arany és platina szintű jutalmakat érhetünk el, amelyek ráadásul tapasztalati pontokat is adnak. Valószínűleg eltart egy darabig, mire a játékok nagyrészénél elérhetőek lesznek ezek az achievementek, de ez is érdekes ötletnek tűnik.

A fentieken túl az Epic Games megújítja a felhasználói profilokat is, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy jóval átláthatóbb felület vár majd minket, ha megnézzük egy másik játékos adatlapját. Így a profilunknál látható lesz egyebek mellett az, hogy hány játék van a könyvtárunkban, megjelennek a begyűjtött achievementek, és a szintünket is láthatjuk.

Azt még nem tudni, hogy ezek az újítások mikor élesedhetnek, de jó eséllyel már nem kell túl sokat várni rájuk. Ti mennyire vagytok elégedettek az Epic Games Store jelenlegi állapotával?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)