Hirdetés

Nagy változtatások lesznek a Resident Evil 4-ben, és ennek nem fog mindenki örülni

|

A Capcom mesélt néhány szót a remake várható változtatásairól.

Hirdetés

Bár most még a Dead Space remake-et emésztgetjük, nem ez lesz az év egyetlen feljavított horrorjátéka: március 24-én érkezik a Resident Evil 4 remake, aminek köszönhetően modernizálva élhetjük újra a sorozat egyik legsikeresebb, legemlékezetesebb részét. Miközben reméljük, hogy nem vágnak ki belőle részeket, mint a Resident Evil 3-ból, izgatottan várjuk, milyen újításokkal és módosításokkal tervezi a Capcom tökéletesíteni az élményt.

Game Informer beszámolójából most kiderült két fontos dolog - az egyiknek többen fognak örülni, mint a másiknak.

Hirdetés

Megtudtuk, hogy teljes mértékben megszabadultak a QTE-ktől, nem azon múlik majd a sikerünk, hogy milyen gyorsan fogjuk tudni megnyomni a képernyőn megjelenő gombot. Egyúttal az is kiderült, hogy Leon törhetetlen kését elveszik tőlünk, olyan szúró-vágó eszközöket használhatunk, amik nem bírnak ki akármit, illetve hogy Ashley-nek nem lesz életerőcsíkja, viszont földre kerülhet, és fel kell kaparnunk, mielőtt végleg elhullik.

Annak feltehetően többen fognak örülni, hogy új mellékküldetések teszik színesebbé a játékmenetet, bár az egyelőre nem derült ki, hogy milyen feladatokra számíthatunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)