Hirdetés

Nagyjából két fejlesztő dolgozik a Titanfall kijavításán

|

A Respawn nagy része az Apex Legends ügyeivel foglalkozik, így kevesen tudnak időt és energiát fordítani a hét éves lövölde rendezésére.

Hirdetés

A Respawn Entertainment közösségi koordinátora, Jason Garza viszonylag gyakran tart reggeli "teaidő" streameket, melyek során készségesen válaszol a rajongók legfontosabb kérdéseire, és beszélget az arra tévedő nézőkkel.

A legutóbbi alkalommal természetesen a Titanfall ügye is szóba került. A beszélgetést persze az Apex Legends elleni támadás ihlette, de akárhonnan nézzük, minden érintettnek az lenne a legjobb, ha a Titanfall 1 többjátékos része rendben lenne.

Hirdetés

Jason elmondta, hogy nem fogják cserben hagyni a Titanfall 1 közösségét, de nem akarják állandóan ismételni magukat. Minél többször közlik le, hogy "igen, dolgozunk az ügyön", a kijelentés annál többet veszít a jelentőségéből.

"A DDoS, blacklisting és hasonló ügyek elleni küzdelem egy újfajta játszma. Nem mondhatjuk el, hogy mit csinálunk, különben ártunk a folyamatnak. Annyit mondhatok, hogy dolgozunk rajta."

Ami kevésbé jó hír, hogy Jason elmondása szerint összesen egy vagy két ember dolgozik a Titanfallt ért támadások visszaverésén. Egy hét éves játék esetében ez mondjuk annyira nem meglepő, de a helyzetre való tekintettel kevesen fognak örülni ennek a kijelentésnek.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)