Hirdetés

Nagyjából nettó fél évig tartana végigjátszani az összes címet a PC-s Game Passben

|

Ugyan a Game Pass PC-s verziójának kínálata még nem érte be az xboxos nagytestvérét, továbbra is ez a legjobb ár/érték arányú szolgáltatás a platformon.

Hirdetés

A PCGamesN írói alaposan átnézték a How Long to Beat oldalt, és összeadták azon címek játékidejét, melyeket jelenleg 3000 forintos áron érhetünk el a Game Pass PC szolgáltatáson keresztül. Több mint 100 játékhoz kapunk azonnal hozzáférést a havidíj befizetése után, ami könnyedén a bőség zavarát okozhatja, de ha túl is tesszük magunkat ezen, akkor is hónapokat ülhetünk majd a képernyő előtt.

A HLTB oldalán a játékosok beküldhetik, hogy mennyi idő alatt játszották végig az adott címeket, pontosabban azt, meddig tartott csak a fősztori, az extra feladatok teljesítése, és a 100 százalékos kimaxolás. Ez alapján ha csak végig akarjuk pörgetni a főbb sztorivonalakat (ami mondjuk itt-ott problémás, ha például a Football Manager 2021-et vagy a Crusader Kings III-at nézzük), akkor legalább 4000 órán keresztül fogunk játszani, és ebben nincsenek benne az EA Play-es játékok és a végtelen ideig élvezhető multis címek, mint az Among Us vagy a Dead by Daylight.

Hirdetés

Ha a mellékküldetéseket is fel akarjuk fedezni, akkor a 4000 órából hamar 7392 lesz, a 100 százalékos teljesítésnél pedig már 14 296 órával nézünk szembe. A nagy számokat egyébként az olyan monstrumoknak köszönhetjük, mint a Football Manager 2021 (176 óra), az Europa Universalis IV (120 óra), a Crusader Kings III (76 óra) és a Final Fantasy XII (61 óra).

Akik a rövidebb kalandokat szeretik, azoknak is jut egy rakat indie játék, amiket pár óra alatt le lehet pörgetni, ez pedig mégjobban megerősíti azt a véleményt, miszerint a Game Pass PC (és nagy testvére, az Xbox Game Pass) a legjobb üzlet a videojátékiparban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)