Hirdetés

Nagyon fontos frissítést kap az Assassin's Creed Odyssey

|

Örülhetnek azok a PS5 és Xbox Series X tulajdonosok, akik még az Assassin's Creed Odyssey-t nyúzzák.

Hirdetés

A Ubisoft nemrég bejelentette, hogy frissítést kap az Assassin's Creed Odyssey, a kedden, azaz holnap érkező 1.6.0-s patchet követően pedig Kassandra és Alexios kalandja immár 60fps-sel lesz játszható PlayStation 5 és Xbox Series X konzolokon.

Az Assassin's Creed Odyssey nem kapott eddig next gen kiadást, a PlayStation 4-es és Xbox One-os veriziók viszont a visszafelé kompatibilitásnak hála simán futnak a Sony és a Microsoft új gépein is.

Hirdetés

Egyáltalán nem nagy patchről van szó, a frissítés mindössze 470 MB-ot tesz ki PlayStation konzolokon, Xboxon pedig még ennél is kevesebb helyet, egészen pontosan 370 MB-ot kell felszabadítanunk neki. Az Odyssey egy kifejezetten jó Assassin's Creed epizód volt, ha szeretitek az ógörög világot, és korábban még nem játszottatok vele, akkor most next gen vasakon mindenképp érdemes lesz tenni vele egy próbát. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)