Hirdetés

Nagyon fontos, milyen múltat választunk a Cyberpunk 2077 főhősének

|

A legújabb Cyberpunk 2077 előzetesek V választható eredettörténetére és a temérdek megszerezhető fegyverre fókuszáltak.

Hirdetés

Nagyjából 25 perc alatt lepörgött a mai Cyberpunk 2077 Night City Wire livestream is, ahol érdekes részleteket tudhattunk meg arról, hogyan befolyásolja majd a CD Projekt Red PRG-jében a játékmenetet a választható háttértörténetünk. Összesen háromféle eredetsztori (Nomad, Street Kid, valamint Corpo) közül kell rábökjünk a játék elején a számunkra leginkább szimpatikusra, ez pedig drasztikusan meghatározza majd azt, hogyan is foghatunk neki a kalandnak.

Hirdetés

Az eltérő hátterű karakterek más-más helyszínen kezdik el a sztorit, és első küldetéseik is teljesen különbözőek lesznek. A Corpo életutat választó játékosok például az Arasaka Corporation alkalmazottjaként kezdenek, a Street Kid a város utcáin nőtt fel (mily meglepő), a Nomad pedig a Badlands nevezetű, Mad Max utánérzésű senki földjén próbál meg boldogulni. Döntésünk az egész végigjátszás során elkísér majd bennünket, nem csak a játék első pár óráját határozza meg, tehát érdemes megfontoltan választani. Ebben az alábbi új előzetes is segít egy picit.

Az élő adás során szót ejtettek még a játék zenéjéről, a hivatalos YouTube-csatornára fel is kerül azt egyik új nóta. Ezen felül külön előzetesek mutatták meg nekünk a választható fegyverek széles repertoárját. Lesz olyan mesterlövéspuska például, ami akár a falakon is képes átlőni, az egyik shotgun pedig egyszerre nyolc lövedéket ereszt útjára, amelyekkel külön-külön is célba vehetjük az ellenfeleket, így akár egy egész szobát is könnyedén kitakaríthatunk.

A Cyberpunk 2077 2020. november 19-én érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, valamikor később Google Stadiára, 2021-ben pedig PS5-re és Xbox Series X-re is megjelenik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)