Hirdetés

Nagyon furcsa indok miatt nem kap újgenerációs funkciókat a Madden NFL 22 PC-s kiadása

|

Az EA Tiburon csapata inkább a PlayStation 5 és az Xbox Series X verziók fejlesztésére fókuszál a PC helyett, köszi szépen.

Hirdetés

Az EA Sports néhány nappal ezelőtt jelentette be, hogy ebben az évben sem maradunk újabb Madden NFL játék nélkül, és augusztusban fog megjelenni a széria következő része. A játék fejlesztéséért felelős EA Tiburon egyszerre készíti a játékot az előző generációs és a next-gen platformokra, illetve PC-re is. A stúdióval készített egyik interjúból azonban kiderült, hogy a PC-s verzió a PS4 és Xbox One kiadásra fog hasonlítani, kimaradnak belőle az újgenerációs lehetőségek.

A PC-n játszó Madden-rajongók sokáig el voltak hanyagolva, több éves kihagyás után a Madden NFL 08-at követően először 2019-ben jelent meg a sorozat újabb darabja a platformra. A jelek szerint pedig a next-gen játékmenetre még egy évet várni kell, ugyanis PC-re a PS4-re és Xbox One-ra fejlesztett verziót fogja kiadni az EA Sports.

Hirdetés

A Sports Gamers Online-nak adott interjúban a fejlesztők elmondták, hogy idén a konzolgenerációs váltásra fókuszálnak, és a csapat célja, hogy először a konzolokon készítsenek minőségi játékot, majd utána foglalkoznak más platformokkal. A játékmenetbe már kaptunk egy kisebb betekintést a Madden 22 első trailerében.

A Madden 22 augusztus 20-án fog megjelenni PC-re, PS4-re, Xbox One-ra, PS5-re és Xbox Series X|S-re, illetve Google Stadiára. A játék borítóján idén Tom Brady és Patrick Mahomes szerepelnek. Kérdés, hogy a fentiek fényében ez mennyire érdekli még a PC-s játékosokat.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)