Hirdetés

Nagyon furcsán vezeti fel a NetherRealm a Mortal Kombat 12 bejelentését

|

A stúdió megköszönte a rajongók támogatását, majd elkezdte előkészíteni a terepet a következő játék számára, de nem pontosan olyan módon, amilyenre számítanál.

Hirdetés

Bár valószínűleg rengetegen örültek volna, ha a NetherRealm Studios következő projektje az Injustice 3 lesz, a DC rajongói egyelőre hoppon maradtak, mivel a Warner Bros.-nak köszönhetően kiderült, hogy a Mortal Kombat 12 készül, és akár már idén megérkezhet. 

A vállalat befektetőknek címzett tájékoztatója persze nem minősül hivatalos bejelentésnek, annak meg kell adni a módját, erre pedig hamarosan sor kerülhet, ugyanis a NetherRealm már megkezdte a leleplezés felvezetését egy rövid, de annál érdekesebb teaserrel. 

Hirdetés

30 éve indult hódító útjára a Mortal Kombat széria, ennek apropójából a stúdió egy videóval köszönte meg a rajongók kitartását és támogatását, amelynek végén megjelent a franchise atyja, Ed Boon is, aki a köszönetnyilvánítás mellett megemlítette, hogy még nem végeztek, amit egy nyúlfaroknyi klip követett. Ebben mintha homokszemek peregnének, aztán valami váratlan történik: 

A rajongók azonnal kielemezték a látottakat, és a konszenzus szerint a teaser Kronika homokórájára utalt, amivel meg lehet változtatni az időt és a teret. A Mortal Kombat 11 Aftermath kiegészítőjében (ha még nem játszottatok vele, akkor ne olvassatok tovább, mert spoilerek jönnek!) miután Kronikát legyőzik, Liu Kang és Raiden a homokórát használják, hogy megpróbálják visszaállítani a történelmet, de Shang Tsung közbeszól, és megzavarja a tervet. A végeredmény az lett, hogy a játékos dönthette el, hogy ki irányítsa a homokóra erejét: Shang Tsung vagy Liu Kang.

A Mortal Kombat 12 látszólag ezekre az eseményekre épülhet, de csak találgatni lehet, hogy milyen módon: vajon valamiféle új univerzumot hoznak létre a homokórával? Vagy visszaállítják a Mortal Kombat idővonalát? Remélhetőleg a nyári expók során kiderül. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)