Hirdetés

Nagyon hasznos funkcióval érkezhet az Elden Ring az új generációs konzolokra

|

Nem kizárt, hogy a játékosok dönthetik majd el, hogy a szebb látvány vagy a jobb teljesítmény a fontosabb.

Hirdetés

Jövőre újabb kalanddal jelentkezik a FromSoftware csapata, méghozzá a George R. R. Martin közreműködésével készített Elden Ring képében, aminek nem mellesleg pofás gyűjtői kiadásai is lesznek.

Ha pedig valaki egy jelenlegi generációs konzolra veszi meg a játékot, akkor lehet, hogy hasznos opciónak örülhet.

Hirdetés

Természetesen a GameStopnál is elérhető az Elden Ring Collector's Edition nevű változata, és az oldal tájékoztatása szerint PlayStation 5-ön, Xbox Series X-en és Series S-en is választhatnak a játékosok a Graphic Mode és a Performance Mode között. Előbbivel elvileg akár 4K-s felbontásban is élvezhetjük a kalandot, míg utóbbit választva a 60 fps elérése sem lehetetlen.

Láttunk már ilyen opciókat az új generációs konzolokra megjelent játékokban, szóval nem annyira elképzelhetetlen, hogy a FromSoftware újdonsága is kapjon ilyesmit.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)