Hirdetés

Nagyon ígéretesnek tűnik a Frostpunk fejlesztőinek sci-fi thriller játéka

|

Főhősünk megtestesült alternatív személyiségei segítik a túlélésünket a 11 Bit Studios következő produkciójában.

Hirdetés

A rendhagyó, E3 nélküli E3 szezonról eddig nyugodtan elmondhatjuk, hogy nem rázta meg a világunkat, hiszen a Summer Game Fest, a Future Games Show és a nagy reményekkel várt Xbox & Bethesda Games Showcase felhozatala sem tartogatott igazán nagy durranásokat.

A leggyengébbként viszont egyértelműen a vasárnap esti PC Gaming Show-t értékelnénk, amely ezzel persze csak hozta az elmúlt években megszokott színvonalát. Akadt azonban a repertoárban egy kifejezetten érdekes cím is, méghozzá a lengyel 11 Bit Studios műhelyében készülő The Alters, amely egy igazán egyedi felütéssel ragadta meg a figyelmünket.

Hirdetés

A This War of Mine és a Frostpunk fejlesztőinek szürrealizmusba hajló újdonsága egy távoli bolygón játszódik, ahonnan a főhős Jan Donski már nagyon-nagyon szeretne hazajutni, ebben pedig nem másra, mint a saját alternatív személyiségeire, a címadó Alterekre támaszkodik. Ők ránézésből kiköpött másai Jannek, eltérő képességeik miatt azonban pótolhatatlan segítséget nyújtanak a non-lineárisként jellemzett sci-fi kaland során, amely thriller és horror elemekben sem szenved majd hiányt.

A trailer után látható fejlesztői bepillantás alapján a The Altersben központi szerepet kap a főhős lelkében megmártózó történet, amit a játék Alexis Carreltől kölcsönzött mottója is hirdet, mely szerint

"Az ember nem tudja szenvedés nélkül újraalkotni önmagát, mert ő maga a márvány és a szobrász is".

Ha csak rajtunk állna, mi azonnal vésőt és kalapácsot ragadnánk, már csak a kedvcsinálóban látott, guruló konténerekből álló mobil főhadiszállás felfedezése miatt is. Megjelenési dátum viszont még nincs, egyelőre be kell érnünk a Steam whislist lehetőségével (a játék csak PC-re jelenik meg).

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)