Hirdetés

Nagyon jó áron frissíthetsz most legális Windows 10-re és Office-ra!

|

A Godeal24.com akciójában 7,4 euróért megszerezheted az operációs rendszer legújabb változatát!

Hirdetés

A generációváltás küszöbén minden egyes fillér számít, mert sem az új konzolok, sem az új videokártyák nem kimondottan olcsóak. A Windows és az Office ára is magas, de ha körülnézünk egy kicsit, nagyon kedvező árakat találhatunk.

A Godeal24.com árai eleve is kimondottan barátiak, de akár 62% extra kedvezményt szerezhetsz, ha felhasználod az alábbi kuponok egyikét! A Windows 10 például már 7,4 euróért a tiéd lehet, az Office 2016 Professional Plusért pedig 20,68 eurót, kevesebb mint 8000 forintot kell fizetned.

Hirdetés

Windows 10 a legolcsóbban

Ha a Godeal24.com leárazásában vásárolsz Windows 10-et, 44%-os kedvezménnyel lehet a tiéd az EGD50 kuponkód beváltását követően.

Office 2016/2019 szoftvercsomag olcsón!

Vásárold meg az Office 2016-ot vagy 2019-et 58% kedvezménnyel! váltsd be az EGD62 kuponkódot!

Valami másra vágysz?

További Microsoft szoftvereket is találhatsz a kínálatban, ezekre 55% kedvezmény érvényesíthető az EGD55 kuponkóddal.

Miért vásárolj Cwalletco-val?

A Cwalletco egy biztonságos fizetési platform, mely számos kártyás és egyéb fizetési lehetőséget kínál. Könnyű és biztonságos a használata, könnyedén kiválaszthatod, mivel szeretnél fizetni.

Az ajánlat nem a GameStar, hanem a GoDeal24.com akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@godeal24.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)