Hirdetés

Nagyon jó hír érkezett a Dead Space remake-ről

|

A Motive csapata szerint aranylemezre került a kultikus sci-fi kívül belül megújult kiadása, így már biztosan nem lesz csúszás.

Hirdetés

Már csak néhány hetet kell várnunk arra, hogy visszatérhessünk a Dead Space véráztatta galaxisába. A sci-fi horror széria a harmadik résszel véget ért 2013-ban, de hamarosan (majdnem pontosan 10 évvel később) feltámad. 

A Dead Space első részének remake-je egy remek teszt lesz arra, hogy van-e még igény a az ilyen stílusú horrorjátékokra, és esetleg megélhet-e a Dead Space széria a mai gaming piacon is.

Hirdetés

Akik már alig várják a high tech csonkolást, azok egy fokkal most nyugodtabban aludhatnak: a Motive bejelentette, hogy aranylemezre került a Dead Space remake. Ez tulajdonképpen azt jelenti, hogy elkészült egy olyan verzió, amit a fejlesztők nyugodt szívvel adtak le tömeggyártásra és digitális terjesztésre.

A január 27-én esedékes megjelenésig még persze hátra van több mint egy hónap, de ezt az időt most a srácok rászánhatják egy első napos frissítés leszállítására vagy egy kiadós nyaralásra. Akárhogy is, mi alig várjuk, hogy láthassuk a Motive munkájának gyümölcsét.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)