Hirdetés

Nagyon keményen elhalasztotta a Ubisoft az Avatar: Frontiers of Pandora megjelenését

|

A játék most már biztosan nem az Avatar: A víz útja premierje környékén debütál.

Hirdetés

Nem sokat láttunk még a Ubisoft régóta készülő Avatar játékából, viszont eddig azt gondoltuk, hogy már rég kész van, és a kiadó csak arra vár, hogy James Cameron új filmjével együtt dobhassa piacra. 2017-ben jelentette be a Massive Entertainment, nem hittük, hogy el fogják halasztani a megjelenését.

Pedig így lett: a 2022 végére ütemezett játék nem hogy idén nem fog megjelenni, jövőre is leghamarabb tavasz végén.

Hirdetés

A cég ma a részvényeseknek tartott prezentációja keretében jelentette be, hogy a Frontiers of Pandorát a következő pénzügyi évre, 2023. március 31. utánra csúsztatta. Egy másik, kisebb, még be nem jelentett játékot szintén elhalasztott.

A változás okaként a körülményeket jelölték meg.

"Keményen dolgozunk azon, hogy a munkakörülményeket úgy alakítsuk, hogy a csapat a lehető leghatékonyabb legyen, így biztosítva a rugalmasságot, a magas produktivitást, és hogy a játékosok számára a lehető legjobb élményeket nyújthassuk."

Megtudtuk azt is, hogy a Rainbow Six: Siege várakozáson felül teljesít, az Assassin's Creed sorozat ugyancsak szépen menetel az Originsnek, Odyssey-nek és Valhallának köszönhetően. A széria jövőjét szeptemberben ismerhetjük majd meg. A Roller Championsről annyit tudtunk meg, hogy sikeresebb, mint a Hyper Scape, és pozitív a fogadtatása, de erről azért nem áradoztak.

Így sem maradunk idén Ubisoft játékok nélkül: októberben érkezik a Mario & Rabbids: Sparks of Hope, novemberben pedig a Skull & Bones. Négy projektet viszont a kukába dobtak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)