Hirdetés

Nagyon közel lehet egy újabb Silent Hill játék bejelentése

|

Sőt, valószínű, hogy a Silent Hill: The Short Message megjelenése sincs már messze.

Hirdetés

Hét évvel a Silent Hills törlésének bejelentése után a Konami egy tartalmas előadás során leplezte le, milyen projektekkel fogja a közeljövőben bővíteni a franchise-t. Lesz film, valamint egy Ascension alcímet viselő "élmény" is, de valamivel érdekesebb számunkra az a három játék, amit akkor villantottak meg először.

Valamikor jön majd a Silent Hill f, a sorozat következő teljes értékű része, ami nem a ködös városban, hanem Japánban játszódik az 1960-as években, továbbá készül a Silent Hill 2 remake, illetve az Annapurna közreműködésével a Townfall. És ez még nem minden.

Hirdetés

Nem először bukkan már fel a Silent Hill: The Short Message a korhatárbesorolással foglalkozó szervezetek oldalán, Dél-Korea után most Tajvanban kapta meg a PG-15 (15 éven felülieknek szól erőszak, horror és káromkodások miatt) értékelést. Mi több, felkerült a borítója is, illetve egy rövid leírás, ami így foglalja össze az élményt:

Anita egy elhagyatott lakásba érkezett, hogy találkozzon a barátnőjével, Mayával, és arra ébredt, hogy valahogyan csapdába esett. Meg kell menekülnie saját félelmeitől és a folyosókon leselkedő szörnyektől, ki kell derítenie az igazságot a körülötte zajló események kapcsán, és meg kell próbálnia megszökni, mielőtt saját traumája következtében elveszíti akaratát a túlélésre.

A fejlesztést a Konami egy belsős csapata végzi. A hivatalos bejelentésre még várnunk kell, addig lehet találgatni, hogy mi ez, és miért nem ejtettek szót róla eddig.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)